` Toe aan een andere manier van vakantie? - Kiesreis

menu

Toe aan een andere manier van vakantie?

Met de hele familie of partner lief naar een zonnig oord in de zomer en in de winter kan de thermokleding uit de kast want dan is het tijd voor een skivakantie. Veel Nederlanders vullen de vakantieperiodes op dezelfde manier in, en zullen dit ook niet snel veranderen! Maar het kan natuurlijk zijn dat jij wel een keer toe bent aan een andere manier van op vakantie gaan. Ben je benieuwd hoe je dit kan uitvoeren en plannen? Lees met ons mee!

© Pixabay.com

Oostenrijk in de zomer

We draaien de winter- en zomerperiode gewoon om, en stellen voor dat je in de zomer op vakantie gaat naar Oostenrijk. Toch een beetje anders dan anders, want zeg nou eerlijk, heb je er vaker over nagedacht om een ‘’wintersportland’’ te bezoeken in de zomer? Waarschijnlijk is het niet het eerste wat in je op is gekomen; zonde! Oostenrijk is namelijk prachtig om in de zomer te bezoeken; je maakt er de prachtigste wandelingen, ziet de mooiste natuur en het weer is écht genieten. Een absolute aanrader dus!

Werken in het buitenland

Een andere manier om op vakantie te gaan, is om wat langer tijd te nemen voor het verkennen van het buitenland, bijvoorbeeld door je spullen te pakken en een tijdje aan de slag te gaan in het buitenland. Er zijn ontzettend veel verschillende kansen om geld te verdienen in het buitenland, zo kan je vaak bij hostels terecht in Spanje, zijn er zat mogelijkheden om te werken in Portugal of vind je via veel verschillende websites andere hartstikke leuke aanbiedingen voor banen in het buitenland! Een baan in het buitenland betekent werken, maar ook cultuur snuiven en je houdt waarschijnlijk genoeg tijd over om van de zon te genieten; voelt alsnog als vakantie dus!

© Pixabay.com

Verleg grenzen!

Wil je jouw vakantiestijl niet veranderen door naar een ander land op vakantie te gaan, maar ben je toch op zoek naar een manier om jouw vakantie een andere insteek te geven? Heb je er wel eens over nagedacht om de manier van accommoderen te veranderen? Wellicht overnacht je normaal gesproken altijd in een hotel, hartstikke lekker al die luxe! Maar kamperen is zo gek nog niet, je hebt zelfs tenten die je al opgezet kan huren, en het overnachten op een camping geeft weer een hele andere dimensie aan jouw vakantie-avontuur! Hetzelfde geldt natuurlijk andersom, wanneer je normaal gesproken altijd kampeert, kan het wel eens tijd zijn om een keer voor luxe te gaan, om te ondervinden wat je daar van vindt!

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen