` Kamperen aan het meer van Annecy. Een goed idee! - Kiesreis

menu

Kamperen aan het meer van Annecy. Een goed idee!

Lijkt het jou wat om te kamperen aan het meer van Annecy; een plek waar je verrast wordt door de schoonheid van de natuur en waar dit perfect samenkomt met activiteit en ontspanning? Dan zit je hier helemaal goed en ontdek je waarom een camping meer van Annecy jouw nieuwe vakantiebestemming kan worden.

© Pexels.com

Leuke weetjes

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk meer weten over een bepaalde plek en de mogelijkheden die er zijn. Laten we daarom beginnen om eens een paar interessante weetjes op een rij te zetten, zodat je direct al een goed beeld krijgt:

  • Wist je bijvoorbeeld dat het meer zelf een ruime 27 vierkante kilometer groot is?
  • Zowel in de winter- als in de zomermaanden is het op en top genieten
  • Het meer is heerlijk om zomers in te zwemmen met een watertemperatuur van gemiddeld net iets boven de 20 graden.
  • De meeste campings bevinden zich aan het zuidelijke- en westelijke gedeelte van het meer.

Aan kampeergelegenheid geen gebrek

Er zijn tal van kampeerplekken te vinden rondom het meer van Annecy. Je kunt kiezen voor een plek dichtbij, maar ook iets verder van het meer af zijn ruime mogelijkheden. In prijs zit hier natuurlijk enig verschil in, dus het is goed om te kijken wat je mogelijkheden en voorkeuren hierin zijn. Is voor jou het plaatje compleet als je in de ochtend wakker wordt op zo’n manier dat je het water al bijna kunt voelen of vind je het juist prettig om te genieten van een wandeling richting het meer, nadat je hebt genoten van een heerlijk ontbijt? Rond het meer van Annecy kun je op diverse kampeerplekken terecht. Daar waar de ene camping meer basic is, biedt de ander meer luxe, dus ook wat dit betreft is er voor ieder wat wils.

© Pexels.com

Genoeg te doen voor elk gezelschap

Het fijne van een kamperen aan het meer van Annecy is dat het een ideale plek is die kan dienen als uitvalsbasis voor jong en oud. Of je nu dus op zoek bent naar een bijzondere bestemming voor een welverdiende vakantie met je gezin, met je partner of met vrienden of familie en of je nu van wandelen, fietsen of misschien juist van varen houdt; deze plek biedt het allemaal. Het is het een plek die rijk is aan cultuur en historie. Zo bevindt er zich onder meer een klassiek chateau (Chateau d’Annecy) welke goed vanuit de binnenstad te bereiken is. Ook dit chateau biedt uitzicht op het grote meer. Uiteraard kun je altijd genieten van de flora en fauna, naast het bijna betoverende uitzicht zelf op het meer en de bergen rondom. Reden genoeg om deze magische plek eens te bezoeken.

Toch niet dat? Ga dan voor een vakantiepark noord frankrijk!

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen