` 5 redenen waarom je de Franse Riviera moet bezoeken als je jong bent - Kiesreis

menu

5 redenen waarom je de Franse Riviera moet bezoeken als je jong bent

De Frans Riviera is niet alleen een goede bestemming voor ouderen, maar zeker ook voor jongeren. Van alle bestemmingen, die je zou kunnen bezoeken in Europa, is Frankrijk, op één na, de zonnigste in Europa. De Franse Riviera heeft zo’n 300 zonnedagen per jaar. Je kunt de Franse Riviera bezoeken om te genieten van de zon en de stranden, maar vooral voor jongeren is er veel meer te beleven. Jongeren die niet alleen naar de Franse Riviera gaan om dagelijks op het strand of bij het zwembad te liggen, hebben mogelijkheden genoeg om tijdens het vakantieverblijf andere dingen te doen. Ze kunnen er een fiets of scooter huren en langs de kust gaan rijden en bezienswaardigheden bekijken. Jongeren kunnen een verblijf boeken in een vakantiewoning aan de kust of op een vakantiepark, die als uitvalbasis gebruikt kan worden. Tijdens de route langs de kust zullen ze zeker Nice passeren. Ook zullen ze tijdens de route kunnen genieten van de kleine dorpjes met barretjes, waar ze heerlijk op een terras kunnen genieten van een hapje en een drankje en daarna de route weer te vervolgen.

© Pexels.com

Een vijf sterren vakantiebestemming

Vooral voor jongeren is vakantiepark La Palmeraie de plek om te genieten. Er zijn veel mogelijkheden op het park waardoor het er ideaal is. Er zijn 6 zwembaden en later op de avond gaat de discotheek open. Er zijn voldoende glijbanen, stoombad en bubbelbad. Er is ook een goede ligweide aanwezig met ligbedden, waar de jongeren, die naar de discotheek zijn geweest, kunnen bijslapen. Er kan ook naar het strand worden gegaan om er te genieten van de zon. Ook aan de sportievelingen is gedacht. Je kunt er tennissen, tafeltennissen, maar er is ook een aparte fitnessruimte.

Een trip langs de kust

Wanneer je besloten hebt om met de fiets of scooter een route lang de kust te gaan maken, zul je veel plaatsen, dorpjes en steden zien waar je wat langer wil verblijven. Je zult ook Nice aandoen. Het is een grote stad aan de Côte d’Azur die centraal is gelegen. De stad telt driehonderdduizend inwoners. Slecht 7 kilometer ten westen van de stad is het internationale vliegveld. De stad wordt vaak bezocht door toeristen die in de omgeving verblijven. Wanneer je in Nice bent, moet je zeker ook het prachtige strand bezoeken dat 7 kilometer lang is. Er zijn ook mooie beachclubs die ook zeer geschikt zijn voor jongeren. Wanneer je in het water wil gaan, moet je vooral goed opletten en kijken naar de kleuren van de vlaggen. De stroming van het zeewater kan sterk zijn, ook al lijkt de zee nog zo kalm. Het zeewater heeft een temperatuur tussen 21 en 23 graden Celsius.

Bezienswaardigheden in Nice voor jongeren

Het is zeker de moeite waard om Port Lympia te bezoeken. Je kunt er genieten van de vele luxe jachten. Ook de Venetiaanse panden zijn bijzonder mooi. Het is er druk en veel bezoekers lopen langs het strand om gezien te kunnen worden. Ook de Promonade des Anglais is een bezoek waard. Het is er altijd druk en heerst een gezellige sfeer. De jongeren kunnen in een van de vele barretjes en terrasje lekker genieten van de personen die voorbij lopen en van de muziek. Loop je van daaruit naar de stad, dan kom je langs het groene stadspark. Ook een bezoek aan de prachtige kathedraal van Nice France  is een bezoek waard. Wanneer je met de scooter bent, wordt het later op de dag weer tijd om terug naar je verblijfplaats te gaan.

© Pexels.com

Jongeren die de Franse Riviere bezoeken

Veel jongen die op deze geliefde plaats op vakantie gaan, zullen er nog vaak terugkomen. Ze weten dat er voldoende te doen is en je er heerlijk kunt eten en drinken. Ook tijdens de avonden zijn er voor de jongeren voldoende attracties om heerlijk te kunnen genieten. Ook de ouderen zullen er zich geen moment vervelen.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen