menu

Van De Voorde bvba

Van De Voorde is een bloeiend busbedrijf. De medewerkers houden zich actief bezig met het uitzoeken van leuke daguitstappen en meerdaagse reizen. Er is dan ook elk jaar opnieuw een volle brochure met tal van boeiende trips waaruit je kan kiezen. Zowel dagtrips als meerdaagse reizen, in binnenland en buitenland worden aangeboden. Er is met andere woorden voor elk wat wils.

Je kan als particulier of als groep deelnemen aan deze leuke voorstellen. Heb je ook zelf suggesties, dan kan je een reis op maat laten maken. Enkele voorbeeldlocaties van georganiseerde reizen zijn Parijs, Lloret de Mar, Dinant, Berlijn of Amsterdam. Maar er is natuurlijk nog veel meer dan dat! In de wintermaanden worden ook altijd de meest gezellige kerstmarktjes bezocht. Dit zowel in eigen land alsook in onze buurlanden. Vooral de kerstmarkten in de Duitse steden Bonn, Dortmund, Aken en Düsseldorf kennen een enorme populariteit.

Wil jij deze leuke sfeer ook eens zelf ervaren? Ga dan binnenkort zeker mee!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Wij brengen je op bestemming, dichtbij of veraf!"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen