menu

Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met Istanbul als basis. Het verzorgt zowel nationale vluchten naar populaire Turkse steden, alsook vluchten naar tal van bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Zin in een trip naar Afrika, boek dan met Turkish Airlines een vlucht naar Algiers, Cairo, Dakar, Kaapstad, Kinshasa of Nairobi.

Is Amerika meer jouw ding? Dan zijn Chicago, Los Angeles, New York en Washington natuurlijke echte musts! Topbestemmingen in Azië zijn onder andere Hong Kong, Abu Dhabi, Tokio, Bagdad, Bangkok, Delhi en Singapore.

Blijf je toch liever wat meer in de buurt. Dan kies je best een bestemming binnen Europa. Ook wat dat betreft, heeft Turkish Airlines heel wat te bieden. Wenen, Athene, Bazel, Berlijn, Rome, Helsinki, Budapest, Venetië, Moskou,… Dat en nog veel meer is allemaal mogelijk dankzij Turkish Airlines!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen