menu

Sima Bus

Sima Bus nv is het autocarbedrijf van Sima Tours. Dit is een gekende onderneming dat zich actief bezighoudt met het organiseren van vliegreizen. Sima Bus is het onderdeel specifieke gericht op busreizen en bustrips. Het is een familiebedrijf dat momenteel al door de derde generatie gerund wordt. Het autocarbedrijf breidt steeds verder uit, gezien het erg populair is tegenwoordig.

Alle voertuigen zijn van recente datum. Ze zijn voorzien van alle comfort en worden regelmatig aan volledige controles onderworpen. Zo kan je ook gerust zijn wat de veiligheid betreft. Reizen met de bus is erg leuk. Je moet het zeker ook zelf eens ondernemen!

Sima Bus beschikt over een eigen aanbod aan reizen en dagtrips, maar je bent er ook altijd welkom met eigen suggesties. In het Sima Bus aanbod zal je onder andere leuke uitstapjes naar gezellige kerstmarkten in eigen land en net over de grens vinden, alsook dagexcursies naar de Brusselse Marollen, Rijsel, Londen, enzovoort. De meerdaagse reizen gaan bijvoorbeeld naar Texel, Normandië, Zwitserland, Toscane of Lourdes.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen