menu

Sercu

Sercu is een relatief jong en klein busbedrijfje dat momenteel nog volop aan het groeien is. Verschillende klanten hebben het bedrijf al leren kennen en zijn zeer tevreden van de gekregen diensten. Door mond-aan-mond reclame begint het klantenbestand dan ook toe te nemen. Had jij echter nog nooit van Sercu Reizen gehoord? Dan is dit je kans de onderneming beter te leren kennen.

Sercu is gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen op maat. Samen met een enthousiast team aan medewerkers stippel je je volledige trip uit, hoe jij het wil. De medewerkers hebben altijd handige tips en weetjes over de door jouw gekozen bestemming.

Je kan de bussen van Sercu inzetten voor schooluitstappen, kampen met jeugdbewegingen, maar ook voor een uitstap met je vriendengroep, enzovoort. Een vrijblijvende offerte aanvragen is alvast de eerste stap!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Charmante reizen met uitzonderlijk comfort"

Eén reactie op “Sercu”

  1. Garry Snowden schreef:


    I’m not sure if I am on the right track to make contact with Mathias Sercu regarding the above tours in September and October. I am wanting to confirm his accommodation requirements. I have some specific questions which I’ll hold until I can confirm the best email address for him.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen