menu

Hobo Reizen

Hobo Reizen regelt unieke trips voor de echte wereldreizigers. Met toplocaties over de hele wereld, vind je zeker ook wel wat je wilt in het aanbod van Hobo Reizen. Hun assortiment blijft trouwens uitbreiden, gezien ook de verlangens van de reizigers blijven veranderen. Verre reizen hoeven niet af te schrikken en veel huidige toeristen hebben dat ook al begrepen. Je kan zowel het prachtige Afrikaanse continent verkennen, of je kan naar China, Japan, New York, Ijsland,… Te veel om op te noemen!

Leer enkele van de mooiste plekken op aarde kennen zonder zorgen. Alles wordt tot in de details georganiseerd zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hobo Reizen is enorm betrouwbaar, mede door zijn goede ervaren reisleiders. Informeer zeker verder!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Begeleide reizen voor kleine groepen van 8 tot 16 personen"

2 reacties op “Hobo Reizen”

  1. Emiel Vander Bauwede schreef:


    Reeds meerdere reizen met HOBO kunnen doen, o.a. Canada-Westkust : Canada-Oostkust : Myanmar. Steeds meer dan tevreden, het onthaal : de afwerking : de reis zelfs : de reisleiding
    hotels ; vervoer : de service : kortom alles tot in de puntjes OK !!!
    Het is werkelijk een aanrader.

  2. Van Hauwermeiren Johan-Nissens Chris schreef:


    Eind vorig jaar eerste keer een groepsreis naar Zuid-Afrika gemaakt met HOBO, ook meer dan tevreden…de wijze waarop reisleider mr. Koninckx Jules en zijn collega mr. Van Rooyen Hugo ons dit prachtig land leerden kennen was werkelijk indrukwekkend…zoveel kennis en weetjes op een aangename manier brengen en dit 3 weken lang, al hadden we ook veel geluk om in het gezelschap te mogen vertoeven van 5 andere sympathieke koppels!!

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen