menu

Hippo-Trek

Hippo-Trek biedt enorm leuke en unieke themareizen aan. Ten eerste kan je opteren voor romantische trektochten te paard. Een uniek avontuur voor dierenvrienden en natuurliefhebbers. Overnachten doe je heel toepasselijk in charmante boerderijen of op een mooie ranch. Hippo-Trek heeft ook aandacht voor Belgen in het buitenland. Zo zijn veel van de verblijven bij Belgen gesitueerd. Zo voel je je toch thuis, ook al ben je ver van huis.

Ook als je het paardrijden nog niet helemaal gewoon bent, moet je niet afgeschrikt zijn. Er worden perfecte lessen gegeven en er is constant begeleiding mogelijk. De locaties zijn heel gevarieerd en verspreid over de hele wereld. Wat dacht je van een tocht te paard door Botswana, Brazilië, Bulgarije, Chili, Frankrijk, Ijsland, Jordanië, Kenia of Marokko. En dat is nog maar een kleine greep uit het ruime aanbod. Informeer zeker verder!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Horse Related Tourism"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen