menu

Belgian Biking

Zuiderhuis Fietsvakanties, vroeger bekend onder de naam Belgian Biking, verzorgt al meer dan 20 jaar uw avontuurlijke, doch goed voorbereide fietsreis. De 100% Belgische reisorganisatie gaat het altijd zoeken op mooie plekken in de wereld, die nog niet overlopen van het toerisme. De expertise van Zuiderhuis Fietsvakanties, de persoonlijke aanpak en het kwalitatieve reisadvies zijn een vaste waarde. Zowel vóór als tijdens de reis kun je rekenen op een uitgebreide service en bijstand.

In het aanbod vind je niet alleen arrangementen voor wielertoeristen, maar ook fietsvakanties voor gezinnen met kinderen. Wil je op pad met de e-bike? Zuiderhuis doet je een aantal voorstellen. Wil je fietsen van hotel naar hotel of liever vanuit een vast hotel? Wil je naar Frankrijk, Spanje, Zweden, Nederland, … ? Vlakke landschappen of in de bergen? Met een aanbod van meer dan 90 reizen, vind je vast en zeker iets naar je zin.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

 

"Thuis in de wereld"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen