` Op vakantie naar het hoogste punt van Nederland: Zuid-Limburg - Kiesreis

menu

Op vakantie naar het hoogste punt van Nederland: Zuid-Limburg

Een zeer bijzondere vakantie in Nederlands Zuid-Limburg

Mijn familie en ik zijn altijd al liefhebbers geweest van zeer bijzondere vakanties. Vroeger ondernamen wij ook wel eens reguliere vakanties, maar na verloop van tijd werd dat saai. We proberen er nu elk jaar een prachtige vakantie van te maken. Een vakantie die ons nog jaren zal heugen. Niet alleen om prachtige herinneringen op te slaan, maar ook omdat een prachtige vakantie ervoor gaat zorgen dat je wat te vertellen hebt op feestjes en partijen. We zijn bijvoorbeeld naar het hoogste punt in Nederland gegaan, genaamd Zuid-Limburg. In dit reisverslag vertel ik onze ervaringen, zodat het jou misschien ook inspiratie geeft om deze vakantie in Limburg te ondernemen.

© Kiesreis.nl / Reisfanaten.be

Het Landal GreenParks Hoog Vaals

Om te genieten van een bijzondere vakantie, is het natuurlijk eerst belangrijk om een mooie basisplaats te hebben. Wij hadden ons genesteld in het Landal GreenParks Hoog Vaals. Alleen dit park kent al veel verschillende voordelen alwaar ik nu eerst wat dieper op in zal gaan. Allereerst is het ideaal voor verschillende groepen. Persoonlijk zijn wij met een kleine groep naar Landal Greenparks Hoog Vaals gegaan, maar het is dus ook mogelijk om daar met een veel groter gezelschap heen te gaan.

© Kiesreis.nl / Reisfanaten.be

Wij genoten van het prachtige landschap.

Het plaatsje Vaals is zeer authentiek en wij hebben daar dan ook optimaal genoten. We zijn die dag eerst naar de markt gegaan. Het is leuk om daar lekker rond te slenteren. Om de zoveel tijd klampte een persoon ons aan om een praatje te maken. Dat viel ons ook gelijk op aan Vaals, dat de inwoners aldaar zeer gastvrij zijn. Na het slenteren over de markt, hadden we er vervolgens voor gekozen om een prachtige wandeling door het landschap te maken. Vaals staat namelijk vol met kerken, kastelen en nog veel meer. Wij hebben verschillende kerken aldaar bezocht en het was leuk om die eens van binnen te bekijken. Persoonlijk ga ik namelijk niet vaak naar kerken toe, dus het was voor mij dan ook een echte beleving te noemen.

© Kiesreis.nl / Reisfanaten.be

Het fameuze drielandenpunt

Na ongeveer drie dagen hebben wij besloten om naar het fameuze drielandenpunt te gaan. We hadden er al veel van verwacht, maar goddank werden onze verwachtingen optimaal waargemaakt. Er was bijvoorbeeld een geweldig doolhof waar wij doorheen hebben geslenterd. Het is een zeer groot doolhof en je kunt er echt in verdwalen. Het gaf ons ook echt een kick om bewust te zijn van het feit dat je op een plaats bent alwaar drie verschillende landen bij elkaar komen. We hebben die dag optimaal genoten.

© Kiesreis.nl / Reisfanaten.be

Genieten in de dierentuin

Aan het eind van de week, hebben er nog voor gekozen om de prachtige dierentuin te bezoeken, genaamd de GaiaZOO. Zelf ben ik een groot liefhebber van dieren en dit is ook het geval voor de personen waarmee ik heb gereisd. Het mooie aan de dierentuin is dat wij daar van veel verschillende soorten dieren hebben genoten. Ook hebben de kinderen in de speeltuin gespeeld, want die is daar ook prachtig te noemen.

Het was al met al een topvakantie!

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen