` Deze drie Landal bungalowparken hebben een uitstekende ligging in de bergen - Kiesreis

menu

Deze drie Landal bungalowparken hebben een uitstekende ligging in de bergen

Even heerlijk met het gezin ertussenuit. Wat is er nu leuker dan even op bezoek te gaan in een land waar je kan genieten van heuvels en bergen. Vooral bergen zijn altijd in trek omdat deze lang niet overal in eigen land te vinden zijn, behalve in het Zuiden. Even lekker tussen de bergen genieten van een heerlijke wandeling of van een prachtig zicht vanuit een vakantiehuisje. Wie wil dit nu niet? Naar welke drie Landal Bungalowparken kun je het beste gaan als je wilt genieten van een verblijf in de bergen?

© Landal.be

Landal Winterberg in Duitsland

Een van de bekendste parken in Duitsland is Landal Winterberg. Dit park wordt jaarlijks door vele toeristen bezocht omdat dit een park is dat veel faciliteiten biedt voor zowel jong als oud en omdat de omgeving er echt prachtig is. Landal Winterberg ligt in Sauerland. Voor iedereen die wel houdt van een beetje uitdaging, is dit vakantiepark een echte must-visit. Het is een speelparadijs voor kinderen en ook een park dat geschikt is voor de actieve volwassenen. Ga er lekker golfen, zwemmen, karten en mountainbiken. Geniet van het uitzicht en laat de kinderen er genieten in het speelparadijs. Speciaal voor hen is er een Avonturenspeelplaats gemaakt. De huisjes zijn mooi gelegen en daarnaast is het ook een plek waar je heerlijk tot rust kan komen. Eet in het restaurant en trek baantjes in het grote zwembad.

Landal Salztal Paradies in Duitsland

Welkom in Landal Salztal Paradies in Bad Sachsa, Harz in Duitsland. Je bevindt je hier aan de rand van Südharz. Je hebt hier heerlijke accommodaties die geschikt zijn voor tot wel tien personen. Je kunt hier van het prachtige uitzicht genieten en samen met je gezin of vrienden en familie heerlijk tot rust komen. Het uitzicht over de bergen is absoluut fantastisch en ongekend. Je waant je hier even in een geheel andere wereld waar je je ogen uitkijkt naar de pracht van de natuur. Maak een wandeling over de bergen of ga op avontuur in de bossen. Dit park voorziet je van allerlei gemakken en daarnaast is het een park waar je kan genieten met zowel jong als oud. Zwem in het zwembad of speel in het Indoorspeelparadijs. Wil je liever schaatsen? Dat kan op de ijsbaan.

© Landal.be

Landal Marina Lipno in Tsjechië

Landal Marina Lipno bevindt zich in Lipno nad Vltavou, Zuid-Bohemen, Tsjechië. Het park is zo mooi gelegen dat het lijkt alsof je in een paradijs bent beland. Het park ligt vrij hoog waardoor je goed kan uitkijken over de wijd uitgestrekte natuur. Je komt heerlijk tot rust aan het Lipnomeer in het Boheemse Woud. Je hebt er verschillende accommodaties die tot wel tien mensen in één huisje kunnen laten genieten van een welverdiende vakantie. Geniet er van wandeltochten, ga lekker ontspannen aan het meer dat voorzien is van een strand, fiets door de natuur en maak gebruik van fietsverhuur. Na afloop kun je je lekker terugtrekken in het restaurant waar je kan genieten van de heerlijkste gerechten.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen