` Deze 3 Landal bungalowparken hebben een ideale ligging in het bos - Kiesreis

menu

Deze 3 Landal bungalowparken hebben een ideale ligging in het bos

Als je tijdens je vakantie echt wilt genieten van de rust, dan is het natuurlijk ideaal om dan een huisje in het bos te nemen. Landal biedt verschillende soorten huisjes aan waaronder er in het bos zijn gevestigd. Een vakantie van Landal waarbij het huisje zich in het bos bevindt is heerlijk genieten van alle rust en daarnaast ook een echt avontuur voor het hele gezin. Je kunt er lekker gaan wandelen en op zoek gaan naar de mooiste wandelpaden en avonturen. Bij welke drie Landalparken kun je echt genieten van rust en avontuur in het bos?

© Landal.be

Landal Darwin Forest

Vakantiepark Darwin Forest bevindt zich in Derbyshire, Midden-Engeland. Dit prachtige vakantiepark is letterlijk midden in het bos aangelegd en dit geeft een hele mooie dimensie aan je vakantie. Het is een mooi verzorgd park dat is voorzien van verschillende soorten huisjes die de natuur weerspiegelen. Kinderen zullen het een enorm avontuur vinden om hier in het park te verblijven omdat er tal van sport- en spelactiviteiten zijn waaraan ze mee kunnen doen. Daarnaast zijn er ook tal van activiteiten die met het hele gezin kunnen worden gedaan. De chalets zijn vrijstaand en daardoor kan er heerlijk worden genoten van de privacy tijdens de vakantie. Maak een uitstapje naar het zwembad, eet de heerlijkste gerechten in het restaurant en maak gebruik van fietsverhuur zodat je er samen lekker op uit kan trekken Je kinderen zullen er zich geen moment vervelen, maar jij ook niet.

Landal Resort Haamstede

Landal resort Haamstede is een prachtig park in Nederland. Het bevindt zich in Burgh-Haamstede in de provincie Zeeland. Dit prachtige park ligt ruim 3 kilometer van het strand af. Er zijn diverse bungalows die ruimte bieden tot wel 12 personen. Kinderen kunnen er hun hart ophalen in het indoorspeelparadijs, en daarnaast kan het hele gezin genieten van een fietstocht door het land en een fiets huren via fietsverhuur. De provincie Zeeland staat natuurlijk bekend om de zee, maar ook om de prachtige bossen in het gebied. Dit park is een voorbeeld van een van de mooiste parken die Landal te bieden heeft. Je wordt in dit park echt een met de natuur en dat is niet alleen voor volwassenen fijn die er dan heerlijk tot rust kunnen komen, maar ook kinderen zullen het hier heel fijn vinden omdat ze er lekker op avontuur kunnen gaan.

© Landal.be

Landal Dwergter Sand

Vakantiepark Dwergter Sand is gelegen in Molbergen, Oldenburger Munsterland, Duitsland. Midden in het bos zijn er tal van huisjes gebouwd behorende bij dit prachtige park. Je wandelt zo van je bungalow de natuur in. Wandel in het bos of maak een fietstocht over de heide. Je kunt er alle kanten op. Je kunt er lekker ontspannen aan het recreatiemeer en je kinderen zullen er ook eindeloze waterpret beleven. Geniet samen van een welverdiende vakantie in het midden van de natuur. Vergeet ook niet om op avontuur te gaan, want dit zullen de kinderen natuurlijk erg waarderen.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen