` Deze 3 Landal bungalowparken beschikken over een subtropisch zwemparadijs - Kiesreis

menu

Deze 3 Landal bungalowparken beschikken over een subtropisch zwemparadijs

Tijdens de vakantie is het natuurlijk heerlijk als je kan genieten van een heus zwemavontuur. Lekker spetteren in het water en daarnaast ook genieten van baantjes trekken of een ontspannend warm water avontuur. Maar wist je dat het een veel groter avontuur kan zijn in sommige Landal parken? Er zijn drie Landal bungalowparken waar je kan genieten van een echt subtropisch zwembad. Dit is niet zomaar eventjes zwemmen, maar dit is gewoon puur genieten alsof je je op een tropisch eiland bevindt. Dit is een echt avontuur voor het hele gezin, want iedereen zal kunnen genieten van de luxe van het subtropisch zwembad.

© Landal.be

Landal Het Vennenbos

Dit park bevindt zich in het Brabantse Kempen in Nederland. In dit park worden verschillende huisjes aangeboden die wel plek kunnen bieden tot tien personen. Het is dus een ideaal park om eens te bezoeken met je vrienden of met je hele familie. Wat dit park echt speciaal maakt, is dat het is voorzien van een subtropisch zwembad. Dit zwembad is zeer groot en gethematiseerd. Dit maakt het zwemmen een avontuur op zich en je waant je even in een geheel ander tropisch land. Het zwembad is daarnaast kindvriendelijk. Kinderen zullen het heerlijk vinden om hier eventjes lekker helemaal los te gaan en hun avonturen te beleven. Natuurlijk zal uiteindelijk het hele gezin kunnen genieten van de avonturen die in dit zwemparadijs te beleven zijn. Alsof dat niet genoeg is, kan je hier ook allerlei activiteiten buiten beleven zodat het hele gezin lekker sportief aan de slag kan gaan en het avontuur van zijn leven kan beleven.

Landal De Lommerbergen

Dit vakantiepark ligt in Limburg, een provincie van Nederland. Het plaatsje Reuver, waar dit vakantiepark zich bevindt, is prachtig centraal gelegen in de provincie. Hierdoor kan je genieten van het mooie landschap en heb je alle voorzieningen dichtbij. Een van de belangrijkste onderdelen van dit park is dat het is voorzien van een subtropisch zwemparadijs waar met het hele gezin kan worden genoten van heerlijke avonturen en het een heuse belevenis is om hier te mogen zwemmen. Geniet van het heerlijke warme water. Kinderen kijken hun ogen uit naar de kindvriendelijke decoraties in het zwembad. Daarnaast kan er worden gegleden en gezwommen en kan er ook heerlijk worden gegeten. Het park is een ideaal park voor gezinnen met kinderen, omdat je in dit park niets tekort komt en je zelfs je boodschappen kan doen. Ben je van plan om met meerdere mensen te komen, dan bieden de huisjes wel ruimte tot en met 8 personen.

© Landal.be

Overige parken

Vele andere Landal parken bieden ook de mogelijkheid om heerlijk te zwemmen. Naast de standaard zwembaden in de meeste parken, zijn er ook andere parken die een tropisch zwembad hebben. Deze bieden net wat meer comfort en het is er altijd lekker warm. Geniet er met het hele gezin en maak er echt een uitje van. Iedereen moet een keer lekker kunnen ontspannen en dat kan zeker in deze parken.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen