` De meest bijzondere vakantieplek in Nederland - Kiesreis

menu

De meest bijzondere vakantieplek in Nederland

Nederland is natuurlijk een schitterend land met veel diversiteit en prachtige dialecten. Ik durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken, maar de kans is vrij groot dat er geen land is met zoveel dialecten per m2 dan Nederland. De rappers Lange Frans en Baas B beschreven dit ook al in het prachtige nummer ‘Het land van’. Maar Nederland is ook een bijzondere plaats, omdat het aan de ene kant heel dichtbevolkt is, maar er tegelijkertijd ook veel prachtige natuur te vinden is. Vroeger ging ik met mijn ouders heel vaak op vakantie in Nederland, aangezien mijn vader een hekel had aan ver reizen met de auto en bovendien een fobie had voor vliegen. Al met al betekende dit dat het actieradius vrij beperkt was, maar het klinkt misschien nadelig maar zo heb ik veel prachtige plaatsen in Nederland leren kennen. Mijn favoriete vakantieplaats is Katwijk aan Zee. Maar waarom? In dit artikel bespreek ik het.

© Pixabay.com

Fijne herinneringen

Katwijk aan Zee is allereerst een bijzondere vakantieplek voor mij, omdat ik er zeer veel mooie herinneringen aan heb. Het is een van de plaatsen waar ik vaak heen ging met mijn ouders en later mocht ik ook een vriend meenemen, toen mijn zus niet meer mee ging op vakantie en ik nog niet oud genoeg was om alleen thuis te blijven. We zaten altijd op dezelfde camping en dit was een fantastische plaats waar je veel leuke dingen kon doen. Je kon bijvoorbeeld lekker tafeltennissen, voetballen en nog veel meer. Soms kom ik nog wel eens in Katwijk aan zee en dan bedwelm ik van de emoties, omdat ik weer terugdenk aan die prachtige tijd aldaar.

Een mooie boulevard

Maar ook om andere redenen is Katwijk een fantastische plek om heen te gaan. Katwijk bevindt zich namelijk dichtbij het strand en waar strand is, is vrijwel altijd ook een mooie boulevard. Ben jij dus een liefhebber van het strand en de zee? In dat geval is het fantastisch om in Katwijk aan zee op vakantie te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld genieten van prachtige strandwandelingen. Heerlijk om te doen met je geliefde. Maar ook als je van zonnebaden houdt, want in Katwijk aan Zee wordt het in de zomer ook wel eens warm, evenals het geval is bij vele andere plaatsen in Nederland. Het kan soms wel wat waaien, maar daar raak je snel aan gewend.

© Pixabay.com

Leuke winkelstraatjes

Katwijk aan zee is ook mooi, omdat er zeer veel leuke winkelstraatjes zijn. Als ik vrienden meenam op vakantie gingen wij bijvoorbeeld lekker vliegeren. We konden ons dan al helemaal verlekkeren om zo’n prachtige vlieger aan te kopen in een strandwinkeltje. In Katwijk aan zee kun je dan ook fantastisch vliegeren vanwege de wind waar we het eerder al even over hebben gehad. In de winkelstraatjes lopen heel veel vriendelijke mensen rond. Dus als je een echte mensenvriend bent en het leuk vindt om mensen te groeten, dan is het ook wat voor jou.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen