menu

All Ways Cruises

Het concept van All Ways Cruises is duidelijk en subliem. Met deze cruisemaatschappij ga je aan boord van kleine, gezellige schepen met een groot comfort. Deze compactere schepen kunnen aanmeren in havens waar de grote mastodonten niet binnen kunnen. Je begrijpt dat je hierdoor zult doordringen tot unieke reisbestemmingen. De reisbegeleiding is steeds tweetalig (Nederlands/Frans); sommige vaarten zijn zelfs volledig Nederlandstalig.

Er is een ruime keuze uit verschillende excursies. Aan boord kun je boeiende voordrachten over de bestemming van je cruise bijwonen. Daarbij komt dan ook nog het entertainment met live muziek en natuurlijk het lekkere eten. Boek je een cruise bij All Ways Cruises, dan weet je van in het begin waar je aan toe bent. De prijzen zijn transparant, waardoor je op voorhand heel precies kunt vastleggen wat je wil uitgeven en je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk snel hun lijst met bestemmingen.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"De specialist in rivier- en zeecruises"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen