` Deze drie Landal bungalowparken hebben een prachtige ligging aan de kust - Kiesreis

menu

Deze drie Landal bungalowparken hebben een prachtige ligging aan de kust

Als je eens lekker wilt ontspannen, dan is een welverdiende vakantie in een bungalowpark echt heerlijk. Er zijn verschillende plekken waar je je kunt terugtrekken. Vele mensen vinden het heerlijk om zich terug te trekken in de bergen, waar weer anderen op zoek zijn naar een accommodatie in de bossen. Een van de meest populaire plekken waar mensen zich graag naartoe trekken is de kust. Landal heeft een uitgebreid aanbod aan vakantieparken die gelegen zijn aan de kust. Drie van de meest populaire en mooie vakantieparken liggen bijvoorbeeld in Duitsland, Denemarken en Engeland.

© Landal.be

Landal Gwel an Mor

Landal Gwel an Mor is gelegen in Cornwall in het Zuiden van Engeland. Het park ligt 1,5 kilometer van het strand. Als je het strand hebt bereikt, zul je je even wanen in een paradijs waar je nooit eerder geweest bent. Het mooiste aan Cornwall is dat het een dunbevolkt gebied is waardoor je er extra kan genieten van de natuur. De Landal vakantiewoningen zijn dan ook zo mooi gelegen dat je er heerlijk tot rust kan komen. Ook voor de actievere vakantiegangers is het een ideale plek. Je kunt hier namelijk gebruik maken van fietsverhuur zodat je het gebied nog beter kan ontdekken. Ga er lekker zwemmen of geniet van heerlijke gerechten in het restaurant. Vergeet ook zeker niet om een mooie wandeling te maken langs de kust.

Landal Seawest

Vakantiepark Landal Seawest bevindt zich in Nørre Nebel, Jutland, Denemarken. Dit is een vakantiepark voor de echte avonturier. Zowel grote als kleine avonturiers kunnen hier genieten van de grootste avonturen langs de kust. Ga lekker zwemmen in een groot zwemparadijs met onwijs gave glijbanen. Maak wandelingen in de natuur, waarbij een trip langs de kust natuurlijk niet mag ontbreken. Het natuurpark bevindt zich vlak bij de Noordzee waarbij je echt wel een uitstapje moet hebben gemaakt naar de kust. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren in het speelparadijs en met het hele gezin kan er worden deelgenomen aan allerlei sport en spel evenementen.

© Landal.be

Landal Travemünde

Vakantiepark Travemünde bevindt zich in Travemünde, Oostzee, Duitsland. Het bevindt zich direct aan het strand en de jachthaven. Het park biedt diverse accommodaties tot wel 10 personen. Kinderen kunnen hun hart ophalen in het indoorspeelparadijs en met het hele gezin kan je een potje spelen bij de Adventure Golf. De vakantiewoningen zijn vrijstaand en daardoor kan je genieten van een heerlijke vakantie in privacy. Een bezoek aan de jachthaven zelf is al een avontuur. Je kunt hier genieten van het uitzicht en naar de boten kijken. Daarnaast is het gebied gelegen aan de kust waar je allerlei activiteiten aan het strand kunt doen, maar natuurlijk ook heerlijk kan gaan varen. Dit vakantiepark kan met recht een heus paradijs worden genoemd. Je kijkt je ogen uit en daarnaast is het nog nooit eerder zo relaxed geweest om op vakantie te gaan. Hier heb je alles wat je maar van je vakantie mag verwachten.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen