` Deze 3 Center Parcs bungalowparken in België zijn de max - Kiesreis

menu

Deze 3 Center Parcs bungalowparken in België zijn de max

Heb jij zin om er in de nabije toekomst even heerlijk tussenuit te gaan? In dat geval kan het leuk zijn om eens een Center Parcs te boeken in België. Center Parcs kent namelijk zeer veel verschillende voordelen. De vakantiehuizen in Center Parcs hebben namelijk altijd een zeer goede reputatie. Ze zijn zeer luxe en voorzien van veel mooie gemakken. In het park is er ook altijd veel te beleven. Uiteraard heb je een schitterend zwembad alwaar je van kunt genieten, maar het is ook leuk omdat er vaak een uitgaansplaats is en nog veel meer moois. Dit verschilt echter per Center Parcs. In dit artikel bespreken wij de 3 beste Center Parcs bungalowparken van België, zodat je op basis daarvan zelf kunt nagaan welke het beste bij je past.

© Centerparcs.be

Vakantiepark Erperheide

In Erperheide, gelegen in Belgisch Limburg, vind je een fantastisch Center Parcs bungalowpark. Dit vakantiepark kent meerdere prachtige voordelen. Allereerst is het park gelegen in de schitterende natuur. Dit brengt natuurlijk veel mooie voordelen met zich mee. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je heerlijke wandelingen door de natuur kunt maken, want na een tijdje ben je immers wel uitgezwommen. Dan heb je ook zin om andere activiteiten te ondernemen. Bovendien is het park voorzien van veel prachtige faciliteiten. Heb jij bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen? Die kunnen dan ongeremd genieten in het zwembad, maar ook de prachtige speeltuinen en gamehallen. Bovendien worden er regelmatig leuke dingen georganiseerd.

De Vossemeren

Ben jij een groot liefhebber van water? En dan niet alleen het water in een zwembad, maar ook het ongerepte water van de natuur? In dat geval kun je ervoor kiezen om naar De Vossemeren te gaan. Het is een ideale plaats voor mensen die van de rust willen genieten. Daarbij kun je denken aan prachtige wandelingen voor optimaal plezier. Tegelijkertijd is het ook schitterend voor de actieve vakantieganger. Je kunt er namelijk genieten van verschillende watersporten. Uiteraard is het leuk voor jong en oud, maar bijvoorbeeld ook gezellig om eens heen te gaan met je collega’s.

© Centerparcs.be

Park De Haan

Een ander geweldig Center Parcs is vakantiepark De Haan. Het is een park waar je kunt genieten van veel schitterende activiteiten. Het is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook als je een tiener bent en het jou leuk lijkt om eens heerlijk met je vrienden te genieten. Het is ideaal voor de passieve vakantieganger. De persoon die het heerlijk vindt om lekker aan het zwembad te liggen, of om optimaal te genieten van de sauna. Maar het is bijvoorbeeld ook ideaal voor mensen die van actieve vakanties houden. Je kunt er namelijk ook genieten van verschillende indoor sporten. Er is kortom veel te beleven voor jong en oud en dat maakt het ook zo schitterend.

Hierboven hebben wij de drie leukste bungalowparken in België besproken. Hopelijk heb je er iets aan gehad. In veel gevallen kun je ook nog eens profiteren van korting, maar dan moet je de voorwaarden ook even doorlopen.

Geef een antwoord

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen

  |